+31 (0) 70 392 22 09
info@duthlerprofessionals.nl

Smart contracting

Onze professsionals zijn getraind in het toepassen van smart contracting om uw bedrijfsjuridische functie nader in te vullen en te ondersteunen. Het is mogelijk contracten elektronisch af te sluiten, waarbij ook de pre-contractuele fase (auditlog) onweerlegbaar wordt vastgelegd. Dit brengt veel efficiëntie met zich mee.

Smart contracting maakt contractbeheer op een hele efficiënte wijze mogelijk. Bewijsmateriaal is eenvoudig voor handen. Ook kan managementinformatie gemakkelijk worden gegenereerd. Inzicht wordt bijvoorbeeld verkregen in de gemiddelde doorlooptijd van het versturen van offertes tot en met het tekenen van contracten van uw verkoopteam, de leveranciers aan wie wel of juist niet vaak een opdracht wordt gegund; de termijn en het tijdstip waarop contracten eindigen, etc. Hiermee wordt de bedrijfsjuridische functie in relatie tot bijvoorbeeld HR, inkoop en crediteuren, verkoop en debiteuren, in belangrijke mate gerationaliseerd.

Contact

Benieuwd wat onze professionals voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact op met Jetse Johan Biesheuvel via +31 (0) 70 392 22 09 en j.j.biesheuvel@duthler.nl.