Den Haag | Eindhoven | Zwolle
+31 (0) 70 392 22 09
info@duthlerprofessionals.nl

Waarom Duthler Professionals?

De professionals van Duthler Professionals zijn gespecialiseerd in het oplossen van vraagstukken op het gebied van privacy, legal, GRC en IT & security. Alle professionals zijn opgeleid en blijven getraind via het opleidingsinstituut Duthler Academy.

Als het gaat om privacy volgen de professionals de opleiding voor de Functionaris voor Gegevensbescherming (opleiding FG). Als het gaat om legal dan zijn er juridische leergangen. Wij stellen Duthler Academy ook open voor bedrijven en instellingen die hun medewerkers – ook op permanente basis – willen laten opleiden en trainen.

Vakkundigheid

Duthler Professionals is in 2018 opgezet om Functionarissen voor Gegevensbescherming (FG’s) en privacy officers (PO’s) te kunnen detacheren bij organisaties. Met name het risicoprofiel van een FG maakt het noodzakelijk dat het detacheren van FG’s en PO’s professioneel vanuit een eigen organisatie plaatsvindt. Uiteraard ziet Duthler Professionals erop toe dat haar FG’s adequaat zijn opgeleid en dat de gedetacheerde FG’s worden gecoacht. Dit is ook nodig om de aansprakelijkheids- en kostenrisico’s bij klanten én bij de gedetacheerde zelf binnen de perken te houden. De professionals zijn accountable voor hun actuele kennis en vaardigheden door zich te presenteren in het FG Register.

Het kennisgebied van een FG en PO is breed. Het deel formeel-juridische kennis is omvangrijk en kan nog groter zijn als ook sectorale wet- en regelgeving betrokken moet worden. Dit geldt ook voor het governance & compliance deel en het inrichten van administratieve organisatie en interne controle. Als gevolg van het vergaande automatiseren zal er altijd aandacht nodig zijn voor IT & Security.

Aandachtsgebieden

Daarnaast heeft Duthler Professionals besloten de aandacht te verbreden naar ook de intern bedrijfsjuridische functie en administratieve organisatie en in het bijzonder IT & Security. Onze professionals worden tijdelijk ingezet in functies, geven advies en realiseren projecten.

Contact

Meer informatie voor ondersteuning in uw organisatie? Neem gerust contact met ons op via het +31 (70) 392 22 09, info@duthlerprofessionals.nl of het contactformulier.