Den Haag | Eindhoven | Zwolle
+31 (0) 70 392 22 09
info@duthlerprofessionals.nl

Externe IT & Security professionals

Informatie Technologie (IT) ondersteunt bedrijfsprocessen én als gevolg van ontwikkelingen beïnvloedt IT dezelfde bedrijfsprocessen. Bij een Digital Transformation is dit effect zo heftig en is er aandacht nodig voor bedrijfsvoering en architectuur. Stap voor stap zal een applicatie gedreven organisatie veranderen in een gegevens gedreven organisatie. Deze ontwikkeling sluit naadloos aan op wetgeving gericht op het faciliteren van het individu regie uit te oefenen over de eigen persoonsgegevens.

Er is maatschappelijk geen discussie over veiligheid van persoons- en bedrijfsgegevens. Uiteraard willen bedrijven en instellingen de privacy van betrokkenen beschermen en is het beschermen van bedrijfsinformatie een topprioriteit. Binnen een steeds veranderende bedrijfshuishouding en IT is het organiseren van de veiligheid een uitdaging voor professionals.

Professionals

De professionals van Duthler Professionals hebben een reeks van trainingsmodulen op het vlak van veiligheid in Duthler Academy uitgewerkt. Duthler Professionals selecteert professionals met de juiste achtergrond en traint de professionals in Duthler Academy. Het is ook mogelijk dat medewerkers van cliënten de trainingen volgen.

De professionals hebben inmiddels ervaring opgedaan bij verschillende organisaties. Wij kunnen u voorzien in (C)Information Security Officers, IT-managers en security officers. Begeleid door mensen die thuis zijn in het vak.

Uit met name het netwerk van Duthler Academy kunnen wij ook professionals buiten onze eigen vaste medewerkers selecteren.

Werkgebieden

Onze professionals zijn intrinsiek gemotiveerd de opdracht uit te voeren. Niet alleen het opdoen van kennis en ervaringen staat centraal maar ook werken wij aan de soft skills van onze professionals. Wij willen waarde toevoegen aan uw organisatie en een positieve impuls geven aan de medewerkers. Dat doen we onder meer via onze eigen Duthler Academy.

Contact

Meer informatie voor ondersteuning in uw organisatie? Neem gerust contact met ons op via het +31 (70) 392 22 09, info@duthlerprofessionals.nl of het contactformulier.