Den Haag | Eindhoven | Zwolle
+31 (0) 70 392 22 09
info@duthlerprofessionals.nl

Waarom bij ons werken?

Wij hebben jarenlange ervaring en kennis op het gebied gegevensbescherming, privacy, informatiebeveiliging en compliance. Door deze ervaring, kennis én onze opleiding FG zijn wij in staat opdrachtgevers te voorzien van deskundige privacy professionals.

Vacatures

Onze vacatures voor Den Haag, Eindhoven en Zwolle. Bekijk deze hieronder:

  • Functionaris voor Gegevensbescherming
  • Privacy Officer
  • Senior Juristen
  • Compliance Officer
  • (C)ISO / IT-manager

Opleiding en begeleiding

De 2-jarige post HBO-opleiding FG zorgt ervoor dat je alle ins en outs op het gebied van gegevensbescherming, informatiebeveiliging en compliance leert. Na het behalen van 6 examens, kun je al gaan starten als professional. Met deze opleiding beschik je over aantoonbare kennis en kun je je kennis bijhouden door het volgen van PE-modules. Ook krijg je een coach toegewezen. Hiermee overleg je wekelijks, stem je de werkzaamheden af en kun je vakinhoudelijke vraagstukken voorleggen. Indien jij en je coach er niet uitkomen, dan kunnen vakinhoudelijke vraagstukken doorgeleid worden naar de zogenaamde tweede lijn.

Lid van het FG Register

Als professional wordt je ingeschreven in het FG register van Duthler Academy en onderschrijf je de gedragsregels. Om ingeschreven te kunnen worden, dien je minimaal zes modules te hebben gevolgd en de bijbehorende examens met goed gevolg te hebben afgelegd.

Instrumenten

Als professional beschik je over een groot aantal instrumenten die je kunt gebruiken bij het opstellen en beheren van bijvoorbeeld verwerkersovereenkomsten, register van verwerkingen en een incident- en datalek register.  Daarnaast kan je ook gebruik maken van de kennis van Duthler Academy voor het geven van awareness trainingen en workshops bij opdrachtgevers. Bovendien word je getraind in het toepassen van bijvoorbeeld verantwoordingsonderzoeken (accountability) en smart contracting via MYOBI.