Externe Professionals

Wij beschikken over professionals met specialisatie op het vlak van externe functionaris voor gegevensbescherming, privacy officer, legal en compliance.

Alle kandidaten die Duthler Professionals voordraagt hebben of volgen de leergang bij de Duthler Academy. Daardoor kunnen we u verzekeren van een adequaat kennisniveau dat noodzakelijk is om de opdracht te kunnen volbrengen.

Professionals per vakgebied

Externe FG

Wij beschikken over externe opgeleide professionals die als externe functionaris voor gegevensbescherming tijdelijk of voor langere tijd aan de slag kunnen gaan.

Lees meer

Externe Privacy Officer

Wij beschikken over externe privacy officers die de functionaris voor gegevensbescherming kan ondersteunen en/of als kwartiermaker aan het werk kan gaan.

Lees meer

Externe Jurist

Wij beschikken over juridische professionals die onder de verantwoordelijkheid van hoofd juridische zaken mede invulling geeft aan de uitvoering van juridische zaken binnen de organisatie.

Lees meer

Externe compliance professional

Wij beschikken over compliance professionals die ingezet kunnen worden om complexe modellen en methodieken binnen de organisatie op te lossen en implementeren. Hiervoor gebruiken de professionals normenkaders, baselines en policy setters.

Lees meer

Vrijblijvend advies? Ga in gesprek met Jetse Biesheuvel

Jetse helpt bedrijven en instellingen om de juiste ‘match’ te vinden en te maken.

Telefoonnummer: +31 (70) 392 22 09 / Mail: j.j.biesheuvel@duthler.nl